Mindfulnessbaserad stressreduktion, MBSR är originalprogrammet från Jon Kabat Zinn, UMass Medical School, USA. Internationellt är MBSR programmet det mest beforskade programmet i världen. Katarina Lundblad är en av några få i Sverige som är certifierad lärare i mindfulnessbaserad stressreduktion via Center for mindfulness, USA. Läs mer: www.umassmed.edu
Booster 8 v mbsr

Booster 8 v MBSR

Förkunskap: 8 v kurs i mindfulnessbaserad stressreduktion

Datum:  kommer snart

Utbildningsort: Lund

Detta kurstillfälle riktar sig till dig som gått en 8 v kurs i mindfulnessbaserad stressreduktion för mig eller någon annan godkänd lärare i MBSR.

Kvällen ger en möjlighet för påfyllning, inspiration och fördjupning av din erfarenhet. Under kvällen gör vi olika övningar i mindfulnessbaserad stressreduktion. Möjlighet till att ställa frågor om det egna utövandet.

Datum: kommer snart

Tid: 18.00-21.00

Adress: IOGT, Bantorget 5, första våningen, Lund

För närmare vägbeskrivning klicka här…

Parkering: Vid Malmborgs matvaruaffär, ca 400 meter därifrån finns ett parkeringshus.

Pris: Privatpersoner 300 inkl moms, företag exkl moms

Betalning: Swisha till 070-2012310 eller få faktura.

Information om kursen: Kursledare Katarina Lundblad, info@levnu.net, 070-20 12 310

Katarina Lundblad, LevNU är internationellt certifierad lärare i mindfulness, MBSR (mindfulnessbaserad stressreduktion, originalprogrammet av Jon Kabat Zinn) vid medicinska kliniken i Massachusetts, USA.

Hon är socionom, meditationslärare, traumaterapeut i IoPT (Identity oriented Psychotrauma) och har en grundläggande psykoterapiutbildning. Katarina är lärare i Mindful Selfcompassion, självmedkänsla och utbildare i Mindful eating.

Tillsammans med Dr Åsa Palmkron Ragnar driver Katarina Mindful Eating Center AB, www.mindfuleating.se där de har kurser, föreläsningar och ett online program i mindful eating. De har tillsammans skrivit böckerna Fri från stress med mindfulness, 99 berättelser och Mindful Eating, ät bra, må bra och gå ner i vikt med mindfulness, compassion, KBT.

Katarina Lundblad har omfattande egen erfarenhet av meditation och många års erfarenhet av att leda kurser och retreater i meditation.

PrivatFöretag


Om du vill ha faktura till annan adress än ovan
Vad blir

Gratis Mejlserie
"De 7 Attityderna"
och nyheter från LevNU
Din information delas inte med någon tredje part .