Intervju & Kostnadsfri Föreläsning

Anna Klint 8 v kurs i Mindfulness via Skype

Möt Anna deltagare i 8 v kurs i mindfulness via skype

Mina barn har fått en nyfiknare och busigare mamma, min man har fått en gladare fru med mer energi och ”Blixten” har fått en tålmodigare matte.

Jag heter Anna Klint och är 27 år gammal. Bor i Ätran med min man Kim, våra barn William 8 år Wanessa 6 år och så lillebror ”Blixten” som jag brukar gå underbara morgonpromenader med vilket är balsam för min själ.

Jag arbetar sedan flera år på Gekås i Ullared och favoriten är på frukt&grönt – då går jag verkligen in i mig själv. Jag sniffar på kryddorna och sinnena får jobba när jag fyller på färgbad av äpplen, apelsiner och andra nyttigheter…

Sedan tonåren har jag lidit av ”psykisk ohälsa” från och till men aldrig fått hjälp eller tagit itu med det. December 2013 blev jag sjukskriven för utmattningsdepression vilket  blev en vändpunkt i mitt liv. Jag har nu blivit chaufför i mitt eget liv och börjat hitta tillbaka till mig själv.   Under dessa år har jag utbildat mig till Diplomerad Avspännings och Stresspedagog med kognitiv inriktning och skall nu börja läsa till Diplomerad Hälsovägledare.

Hur var det att gå 8 v kurs i mindfulness via skype?
8 veckor kurs i mindfulnessbaserad stressreduktion via skype kan jag varmt rekommendera – för mig som har småbarn och bor en bit ifrån funkade detta sätt bäst. Vi var så nära varandra i gruppen men ändå satt alla hemma på sin favoritplats eller där man för tillfället befann sig. Jag förberedde med ljus och en kopp te för att komma i stämning . Alla som ville fick chans att dela och berätta om sina känslor och upplevelser och vad som hade hänt under veckan. Att gå 8 veckors kursen var för mig väldigt givande och bra för att få rutin och verkligen göra ”läxan” så gott som dagligen… Mindfulness har gett mig otroligt mycket. Först och främst attityderna – att utforska och lära känna vad dessa ord och känslor verkligen betyder för mig.

  • Avstå från att döma och värdera
  • Tålamod
  • Beginners mind/Nyfikenhet
  • Tillit
  • Avstå från att sträva,
  • Tillåtelse och acceptans
  • Släppa taget
  • Och även vänlighet och tacksamhet

Dessa ord och känslor har hjälpt mig att sätt ord på vad jag känner och vill känna. Jag har lärt mig att känna tillit till mig själv och inte hela tiden döma/värdera mig själv eller andra vilket förr har tagit väldigt mycket energi.

Jag har släppt taget om ” min historia” som inte är värt att älta eller lägga någon energi på.   Istället har jag kunnat accepterat läget och börjat släppa taget om minnen och händelser i vänlighet utan att döma mig själv eller andra. Händelser från det förflutna har tidigare gett mig väldigt mycket ångest och det har varit otroligt stressande bara att komma i kontakt med ett minne. Beginners mind/Nyfikenhet har öppnat många nya dörrar och med lite vänlighet kommer man så så långt.

Jag har fått ett helt nytt liv – mindre stress, ångest och prestationsångest.

Jag känner tacksamhet för vad jag har och för vem jag är – tacksamhet till livet.

NYTT 8 v PROGRAM vt 2019:
8 v kurs Mindfulness och relationer

Mindful Interpersonal Program
Kursen riktar sig både till dig som arbetar med mindfulnessbaserade interventioner i grupp och inviduellt eller till dig som privatperson som vill utforska vad som händer med i mötet med olika grupper och personer och hur vi kan använda medvetenhet för att hämta tillbaka oss själva och släppa intrassling och gamla laddningar. ​​​​​​​

​​​​​​​
8 v kurs i MIndful Self Compassion via skype start 16 okt
Mer info…

Kostnadsfri föreläsning, Lund, 8/11, 18-20
Nytt 8 v program om mindfulness och relationer
Mindful Interpersonal Program

Välkommen till en kostnadsfri kväll där jag berättar om det nya 8 v programmet i mindfulness och relationer, Mindful Interpersonal Program ett 8 v program utvecklat av Center for Mindfulness, USA och Metta Org, USA som startar vt 2019. Under kvällen får du också veta mer om mindful self compassion, självmedkänsla ett program där vi övar att möta oss själva med självmedkänsla och värme istället för kritik och värderande. I programmet närmar vi oss skam och självkritik med vänlig kärleksfullhet. Du får också veta mer om skillnaden mellan ett 8 v program i mindfulness och ett 8 v program i mindfulnessbaserad stressreduktion (originalprogrammet enligt CFM, USA).
Anmäl dig via info@levnu.net, ange 8/11, namn och mobilnummer.


meditation-mitt

MÖTA SJÄLVKRITIK MED KÄRLEKSFULL NÄRVARO

Notera självkritiska tankar i vardagen.

Notera nyfiket vilken hjärnhalva som ”känslotänker”)

Utforska med varsamhet; tror du på rösten kognitivt eller känslomässigt?

Säg med varm, mjuk röst åhhh rädsla…

Andas ut mjukt några gånger.

heart-mitt

Tack

It is not your job to like me
it is mine.

Byron Katie

KALENDER
Gratis Mejlserie
"De 7 Attityderna"
och nyheter från LevNU
Din information delas inte med någon tredje part .