Intervju med Ulrika som gått 8 v kurs online, Nya 8 v kurser

Ulrika Pohjanen Intervju

Intervju med Ulrika som gått 8v Mindful Self Compassion online via skype

Vem är du? Jag heter Ulrika Pohjanen, jobbar med uppdrag inom Human Resources (HR) i projekt och inom linjen samt med individ, grupp och organisationsutveckling och driver eget privat företag librare.se. Min bakgrund är Civilekonom med en Master i Business & Administration och Master i Business Psychology. Jag är utbildad coach, Instruktör i mindfulness, MBSR . Fn är jag i slutskedet i en utbildning till samtalsterapeut.

Vilken kurs har du gått nu senast?
Jag har gått Mindfulness Self Compassion, 8 veckorskurs via skype.

Vad fick du ut av kursen?
Jag fick på ett än djupare plan komma i kontakt med min inre röst som ”dömer” mig själv och se vad den gör samt känna på värdet av att ”ta hand” om mig själv.  Fick en djupare förståelse för hur vi kan ta hand om oss själva och vad det gör rent fysiskt och mentalt. Bra teori kring trygghets -och hotsystemet, hur det fungerar och vad vi kan själva gör för att stanna en negativ tankespiral.

Jag fick också än mer insikt om skam och vad det faktiskt kan vara och hur djupt det kan sitta och vad svårt det är att få fatt i att bli medveten om den och vad den gör med oss. Kursen var ett bra verktyg för att få syn på vad jag behöver än mer. Jag har verkligen användning av den här kursen både privat för mig och i min professionella yrkesroll där jag möter människor hela tiden.

Hur var det att gå en kurs på skype? 
Tycker att det fungerade toppen, lite tekniska problem i början av kursen innan alla kommer in i vad som gäller. Blir personligt även om man inte sitter fysiskt nära varandra. Perfekt då man kan göra den vart man vill och inte behöver förflytta sig fysiskt om man inte vill eller kan.

För mer info om Intensivkursen i MSC klicka här…

VÅRA 8V KURSER ONLINE

8 v kurs i MBSR online via skype
Mindfulnessbaserad stressreduktion, originalprogrammet  av Jon Kabat Zinn Start 19/11, 6 platser
Läs mer…

8 v kurs Ekurs i Mindful Eating – KBT, Mindfulness, Mindful Self Compassion, Kostnadsfritt 
Läs mer…

8V KURSER I LUND

8 v kurs i MSC, Lund
Start 12/2 NYTT DATUM
Ger internationell behörighet till lärarutbildningen
Läs mer…

8 v kurs IMP, Lund
Mindful Interpersonal Program, Minfulness och relationer
Start 17/2
Läs mer…


meditation-mitt

Tacksamhet övning

Tänk på 5 saker som du har i din vardag tex varmt vatten, en sang…

Ta nu en stund och känn betydelsen av detta.

Andas in. Öppna dig. Upplev.

Tacksamhet & Självuppskattning – Ljudfil

Pröva gärna denna övning

Lyssna på ljudfilen här…

Alla ljudfiler lyssnar här… 

heart-mitt

Tack

Right Here, Right Now.
Greta Thunberg

Gratis Mejlserie
"De 7 Attityderna"
och nyheter från LevNU
Din information delas inte med någon tredje part .