Mindfulness Retreat i Lofoten Vandring Meditation Yoga Vandra 
Mindfulness Retreat i Lofoten

Mindfulness Retreat Lofoten

Vi vandrar ut i naturen och in i oss själva – 5 dagar att gå hem

Förkunskap: Ingen

Datum: nytt datum för 2018 kommer inom kort

Plats: Lofoten

OBS! Retreaten ger behörighet för MSC Teacher Training men inte för MBSR

Alla som längtar efter att komma till storslagna Lofoten och att vandra i tystnad tillsammans är hjärtligt välkomna!

Vi låter den storslagna och vackra naturen öppna sinnen och hjärta, steg för steg.

Naturens råa skönhet, tomhet och naturlighet får spegla samma kvalitéer i oss, i tillit till det som är, andetag för andetag.

Vi använder meditativ gång för att stanna upp, lyssna, verkligen lyssna till oss själva och vila med det som är.

Inbjudan är att öppna oss för livet och dess ständiga föränderlighet. Att uppmärksamma och möta våra gränser utan att varken ”pusha” eller ge upp, med en öppenhet och tillit till förändringen i sig, att allt förändras precis som naturen, ögonblick för ögonblick.

Vi lyssnar till yttre och inre väder, gruppens behov och skiftande väderlek och anpassar våra vandringar, dag för dag. Vi vandrar på leder som vi klarar av själva utan professionell guide.

Preliminärt dagsprogram:
Morgonmeditation
Frukost i respektive stuga
Vandring (medhavd matsäck). Våra vandringar kommer att vara lite olika långa och alla vandringar ligger inom 1 timmas avstånd med bil.
Eftermiddagsmeditation
Middag – ibland gemensam.

Datum: nytt datum för 2018 kommer inom kort
Vi börjar kl 19 med gemensam middag, incheckning öppen från kl 16. Retreaten avslutas runt kl 11.

Plats: Henningsvaer i Lofoten. www.henningsvar-rorbuer.no

Kurskostnad: 12 350 kr. Moms tillkommer för företag.

Boende: Vi bor i stugor med fin standard och du kan välja mellan egen stuga, delad stuga med eget rum eller stuga med dubbelrum. Eftersom vi har förbokat ett visst antal stugor för de olika boendealternativen är det först till kvarn som gäller. Alla priser är ungefärliga och justeras med gällande valutakurs vid tid för betalning.
Egen stuga för en person: 6960 kr
Stuga för två personer med varsitt sov- och badrum: 6200 kr/person
Stuga med dubbelrum: 4250 kr/person

Måltider: Inga måltider ingår i priset utan sköts av var och en – stugorna är utrustade för självhushållning. Några middagar äter vi tillsammans ute på restaurang.

Antalet platser är begränsade till 12, så vänta inte med anmälan om du vill vara säker på att komma med!

Om resan: Alt 1 – flyga till Kiruna och därifrån hyra bil. Resan ner till Henningsvaer tar ca 5 timmar att köra.  Alt 2 – flyga till Svolvaer och vi hämtar vid flygplatsen. Vi kommer att ha en minibuss som alla får plats i och som vi kommer att köra till våra olika vandringsmål. Så på plats kommer du inte behöva ha någon egen bil.

Har du frågor runt resa, boende, kost eller anmälan kontakta Elisabet Lee, elisabet@levnu.net, 073-3853643

OBS! Retreaten ger behörighet för MSC Teacher Training men inte för MBSR.

Avbokningsvillkor: Avbokning före utan kostnad. Vid avbokning efter, återbetalas 50% av kurs- och boendekostnad. Ingen återbetalning vid avbokning efter den 2 juni.

Sista anmälningsdag:

Anmälan: Fyll i anmälningsformulär, klicka här…

Vi som håller i retreaten är: Katarina Lundblad info@levnu.net och Camilla Sköld camilla.skold@cfms.se – kontakta gärna oss om du undrar över något.

Camilla Sköld, leg Sjukgymnast och med dr i neurovetenskap. Camilla är grundare av Center for Mindfulness Sweden, CfMS, och lärare i MBSR från Center for Mindfulness i USA. Camilla är också utbildad i Mindfulness Based Cognitive Therapy mot återfall i depression och är certifierad lärare i Samayoga enligt Yoga Alliance. Hon undervisar både på Center for Mindfulness i Sverige och i USA och är också kursansvarig för Mindulnessbaserad Stresshantering på Karolinska Institutet som erbjuds inom ramen för alla grundutbildningsprogrammen (ex läkar-, sjukgymnast-, psykolog- och logopedprogrammen osv) och inom vissa fördjupningsprogram.

logo_cfms_2013_2

 

 

 

Katarina Lundblad, lärare i MBSR, lärare i MBSR, har gått alla steg i MBSR-utbildningen och påbörjat certifieringsprocessen vid Center for Mindfulness, medicinska kliniken i Massachusetts, USA.

Katarina är socionom, meditationslärare, Steg 1- utbildad i kognitiv psykoterapi. Katarina är även utbildad i MBKT (mindfulnessbaserad kognitiv terapi) av Antonia Sumbundo och John Teasdale. Katarina Lundblad har omfattande egen erfarenhet av meditation och många års erfarenhet av att leda kurser och retreater i meditation. Hon är utbildad terapeut i Flergenerationstrauma arbete.

För att anmäla dig fyller du i formuläret på nedanstående länk.

OBS! Tacksam om du i fältet ”Hur fick du reda på kursen” skriver ”Katarina Lundblad eller LevNU”, fältet ligger under rubriken Personliga erfarenheter.

klicka här…

FOTO
Gratis Mejlserie
"De 7 Attityderna"
och nyheter från LevNU
Din information delas inte med någon tredje part .