Självmedkänslokväll introduktion till vad MSC, självmedkänsla övningar

Självmedkänslokväll

INTRODUKTION & PRÖVA PÅ

Förkunskap: Ingen

Datum: 15/11 och 22/11

Utbildningsort: Lund

Vi börjar med en enkel fika tillsammans. Under kvällen kommer du att få en introduktion till vad MSC, självmedkänsla är och vad det kan ge och hur vi kan öva.

Vi kommer att göra grundläggande övningar och dela våra upplevelser om vi vill. Utrymme för frågor kommer att finnas.

Datum: 15/11 och 22/11

Tid: 17.30-20.30

Kostnad: 300 kr

Plats: IOGT, Bantorget 5, Lund

Katarina Lundblad, LevNU är internationellt certifierad lärare i mindfulness, MBSR (mindfulnessbaserad stressreduktion, originalprogrammet av Jon Kabat Zinn) vid medicinska kliniken i Massachusetts, USA.

Hon är socionom, meditationslärare, traumaterapeut i IoPT (Identity oriented Psychotrauma) och har en grundläggande psykoterapiutbildning. Katarina är lärare i Mindful Selfcompassion, självmedkänsla och utbildare i Mindful eating.

Tillsammans med Dr Åsa Palmkron Ragnar driver Katarina Mindful Eating Center AB, www.mindfuleating.se där de har kurser, föreläsningar och ett online program i mindful eating. De har tillsammans skrivit böckerna Fri från stress med mindfulness, 99 berättelser och Mindful Eating, ät bra, må bra och gå ner i vikt med mindfulness, compassion, KBT.

Katarina Lundblad har omfattande egen erfarenhet av meditation och många års erfarenhet av att leda kurser och retreater i meditation.

PrivatFöretag


Om du vill ha faktura till annan adress än ovan
Vad blir

Gratis Mejlserie
"De 7 Attityderna"
och nyheter från LevNU
Din information delas inte med någon tredje part .