Mindfulnessbaserad stressreduktion, MBSR är originalprogrammet från Jon Kabat Zinn, UMass Medical School, USA. Internationellt är MBSR programmet det mest beforskade programmet i världen. Katarina Lundblad är en av några få i Sverige som är certifierad lärare i mindfulnessbaserad stressreduktion via Center for mindfulness, USA. Läs mer: www.umassmed.edu
8 veckors kurs i Mindfulness

Steg 1, ger behörighet till den certifierade internationella lärarutbildningen vid Center for Mindfulness, USA, Jon Kabat Zinns originalprogram.

Kursen är en intensiv träning och process i Mindfulness baserad stressreduktion, MBSR. För dig som vill träna mindfulness för att integrera i ditt arbetet, i vardagen och livet.

Förkunskap: Ingen

Datum: VT 2021

Utbildningsort: Lund

Rabatter:
Gå fler gånger, student-& pensionärsrabatt: 25% rabatt

NYTT Erbjudande för 2 st privatpersoner som har en ansträngd ekonomi att komma med för en kostnad av 2950 kr, dvs 50% rabatt. Hör av dig till mig och berätta om dig själv kortfattat.

Du arbetar med människor inom tex inom personal och ledarskap, hälsa och utveckling, hälso och sjukvård, skola och omsorg, kyrka, personlig utveckling och friskvård. Kanske kommer du för att förebygga, reducera eller återhämta dig från stress, för att få påfyllning, fördjupas inom meditation eller bottna mer i dig själv.

LevNU´s 8-veckorskurs i MBSR följer samma upplägg som Center for Mindfulness i USA. Denna kurs ger inte deltagaren auktoritet att leda kurser i MBSR, men du kan hålla 8 veckors kurs i mindfulness. För att leda en 8 veckors kurs i MBSR skall du ha gått TDI (Teachers Development Intensive) .

Du kan tillgodoräkna dig denna kursen i din utbildning till Lärare mindfulness, MBSR enligt Center for Mindfulness standard.

Kursinnehåll:

  • Stressfysiologi
  • Kamp och flykt
  • Hur att möta motstånd och rastlöshet
  • De sju attityderna i mindfulness
  • Kroppsscanning, sittande och stående meditation
  • Mindful; yoga, gång & ätande
  • Andningsmedvetenhet
  • Medvetenhet om behagliga, obehagliga och neutrala förnimmelser
  • Stressande och svåra möten
  • Metta – kärleksfull vänlighet

Nästa kursstart VT 2021

Plats: Lokal IOGT, Bantorget 5 i Lund

För närmare vägbeskrivning klicka här…

Parkering: Vid Malmborgs matvaruaffär, ca 400 meter därifrån finns ett parkeringshus.

Pris: Privatpersoner 5900 inkl moms, företag 8900 exkl moms

Rabatter: Gå fler gånger, student-& pensionärsrabatt: 25% rabatt

NYTT Erbjudande för 2 st privatpersoner som har en ansträngd ekonomi att komma med för en kostnad av 2950 kr, dvs 50% rabatt. Hör av dig till mig och berätta om dig själv kortfattat.

Ingår: Enkel fika med the vid första och sista tillfället. Du får kurskompendium, handouts samt tillgång till gratis ljudfiler för hela 8 veckors programmet samt kursintyg som ger behörighet till den internationella lärarutbildningen i mindfulnessbaserad stressreduktion, MBSR.

Kursintyg utfärdas efter färdig kurs. Du får en internationell steg 1 kompetens och är berättigad gå de andra stegen till lärare i MBSR.

Har du frågor runt anmälan kontakta Elisabet Lee, elisabet@levnu.net, 073-3853643

OBS! Vill du vara säker på att få en plats anmäla dig redan nu. 8-veckors kurserna i MBSR brukar snabbt bli fullbokade. Din plats är garanterad när kursavgiften är betald.

Betalning: Faktura skickas ut automatiskt vid anmälan.

Betalningsvillkor: Betald avgift återbetalas ej. Om du lämnar återbud till kursen, innan första kurstillfället kan du överlämna din plats till en annan deltagare. När kursen väl har startat kan du inte överlämna din plats till någon annan. Får du förhinder att vara med, kan du också ha din plats innestående till nästa kurstillfälle.

Närvaro på kursen: Förbered dig på att vara med vid varje tillfälle för att få så mycket ut av kursen som möjligt och för att följa processen i programmet. Om du har förhinder att deltaga vid något tillfälle meddela kursledaren, gärna i god tid. Om du är sjuk hör gärna av dig så vi vet att du inte kommer. Du har i mån av utrymme möjlighet att ta igen tillfället vid nästa termins kurs.

Ta med: Meditationskudde eller sittpall, liggunderlag. Ta gärna med en filt så att du inte fryser. Du kan lämna dina saker i ett låst rum lokalen om du vill.

Kursintyg utfärdas efter färdig kurs

Information om kursen: Kursledare Katarina Lundblad, 070-20 12 310

Katarina Lundblad, LevNU är internationellt certifierad lärare i mindfulness, MBSR (mindfulnessbaserad stressreduktion, originalprogrammet av Jon Kabat Zinn) vid medicinska kliniken i Massachusetts, USA.

Hon är socionom, meditationslärare, traumaterapeut i IoPT (Identity oriented Psychotrauma) och har en grundläggande psykoterapiutbildning. Katarina är lärare i Mindful Selfcompassion, självmedkänsla och utbildare i Mindful eating.

Tillsammans med Dr Åsa Palmkron Ragnar driver Katarina Mindful Eating Center AB, www.mindfuleating.se där de har kurser, föreläsningar och ett online program i mindful eating. De har tillsammans skrivit böckerna Fri från stress med mindfulness, 99 berättelser och Mindful Eating, ät bra, må bra och gå ner i vikt med mindfulness, compassion, KBT.

Katarina Lundblad har omfattande egen erfarenhet av meditation och många års erfarenhet av att leda kurser och retreater i meditation.

PrivatFöretag


Om du vill ha faktura till annan adress
Vad blir

Gratis Mejlserie
"De 7 Attityderna"
och nyheter från LevNU
Din information delas inte med någon tredje part .